Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

 

... το 1992 εξέδωσε το βιβλίο του εκπαιδευτικού Ν.Γαρεφαλάκη "Μυρσίνη"

 

... συμμετέχει στο Παγκρήτιο Δίκτυο Περιβαλλοντικών Οργανώσεων

 

... ενημερώνει για την διαχείριση

των απορριμμάτων

και την ανακύκλωση

Αρχική

 

 

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

 

 

 

Δευτέρα

20 Αυγούστου

2018

 

Γιάννης Αγγελάκας & 100º C στη Μυρσίνη

Τελευταία καλοκαιρινή εκδήλωση:

Συναυλία Αγγελάκα και 100º C

στη Βρύση τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018.

 

Κυριακή

22 Ιουλίου

2018

 

Θεατρική Παράσταση στη Φάμπρικα

Tην Κυριακή 22/7/2018 θα φιλοξενήσουμε στη Φάμπρικα με μεγάλη μας χαρά, τη θεατρική παράσταση "Μεταξύ Πειραιώς και Νεαπόλεως" του Γεώργιου Βιζυηνού.

Σκηνοθεσία: Κώστας Παπακωνσταντίνου

Παίζουν: Ελισσαίος Βλάχος, Κώστας Παπακωνσταντίνου, Αγγελική Μαρίνου, Χαρά Δημητριάδη.

Ώρα έναρξης:21.15

Είσοδος:8€

Σας περιμένουμε!

 

Τρίτη

17 Ιουλίου

2018

 

Πανηγύρι της Αγιάς Μαρίνας

Πρώτη καλοκαιρινή εκδήλωση:
Τρίτη 17 Ιούλη τσ' Αγιάς Μαρίνας πανηγυρίζουμε στη Μυρσίνη με χ
Χοροεσπερίδα στη Βρύση και τους Μανώλη Παπαδάκη, Μανώλη Μοσχάκη και Γιάννη Λιναρδάκη.

Είσοδος 5€.

Σας περιμένουμε.

 

Δευτέρα

09 Ιουλίου

2018

 

Οι εκδηλώσεις του Προοδευτικού Συλλόγου Μυρσίνης για το καλοκαίρι:

 

- Τρίτη 17 Ιουλίου (Βρύση), Πανηγύρι της  Αγιάς Μαρίνας: Χοροεσπερίδα με τους Μανώλη Παπαδάκη, Μανώλη Μοσχάκη και Γιάννη Λιναρδάκη.

- Κυριακή 22 Ιουλίου (Φάμπρικα), Θεατρική Παράσταση ‘’Μεταξύ Πειραιώς και Νεαπόλεως’’ του Γεώργιου Βιζυηνού σε σκηνοθεσία του Κώστα Παπακωνσταντίνου.

- Σάββατο 4 Αυγούστου (Φάμπρικα), μια κυρίως ρεμπέτικη βραδιά με τη Μαρία Φραγκούλη και το σχήμα της Πριγκηπέσσας.

- Παρασκευή 10 Αυγούστου (Φάμπρικα), ο Στέλιος Πετράκης και ο Efren Lopez.

- Δευτέρα 20 Αυγούστου (Βρύση), ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100οC.

 

Κυριακή

06 Μαΐου

2018

 

Ο Φυσιολατρικός Ορειβατικός Σύλλογος Σητείας στη Μυρσίνη

Ο Φυσιολατρικός Ορειβατικός Σύλλογος Σητείας στη Μυρσίνη διοργανώνει την Κυριακή 06 Μαΐου 2018, εκδρομή με αφετηρία τη Μυρσίνη, περπάτημα στο παλιό μονοπάτι προς τη θάλασσα, στάση στον πύργο και το ναό του Αγίου Αντωνίου, κατέβασμα από τις Λιναρές στη θάλασσα μέχρι το Τουρλωτιανό βαρκοτόπι και τελικό προορισμό το Μόχλος. Υπεύθυνος - Δηλώσεις συμμετοχής: Αργύρης Σφενδουράκης.

 

Σάββατο

14 Απριλίου

2018

 

Στειακός Πηδηκτός στη Φάμπρικα από το Λύκειο Ελληνίδων

Στα πλαίσια των προσπαθειών του Λυκείου Ελληνίδων Σητείας για την ένταξη του «στειακού πηδηκτού» χορού ως στοιχείου άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, η πρώτη από τις εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθεί στη Μυρσίνη, στη Φάμπρικα, το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 στις 19:00. Χορευτικά τμήματα του ΛΕΣ θα παρουσιάσουν τον Στειακό και άλλους χορούς που χορεύονταν στην περιοχή μας στην δεκαετία του 50. Θα ακολουθήσει Στειακό γλέντι με τοπικά και ευρωπαϊκά και συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων.

 

Τετάρτη

07 Μαρτίου

2018

 

Επειδή το νερό τελειώνει...

 

 

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Μυρσίνης συντάσσει και διανέμει φυλλάδιο για τη χρήση του νερού, επειδή το νερό τελειώνει...

 

 

 

Καθαρά Δευτέρα

19 Φεβρουαρίου

2018

 

Παιχνίδι Θησαυρού

Την Καθαρά Δευτέρα περιμένουμε όσα παιδιά θέλουν να παίξουν ένα μεγάλο παιχνίδι θησαυρού στη Μυρσίνη -έαν ο καιρός το επιτρέψει! Ραντεβού στη Φάμπρικα, ώρα ένα έναρξης παιχνιδιού 12 ακριβώς.

 

Σάββατο 17

Φεβρουαρίου

2018

 

Αποκριάτικος Χορός

Έχει δρομολογηθεί αποκριάτικος χορός - πάρτυ μασκέ στη Φάμπρικα με ζωντανούς μουσικούς το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου δηλαδή το αμέσως πριν την Καθαρά Δευτέρα. Κανονίστε την πορεία σας. Δείτε λεπτομέρειες, όρους και προϋποθέσεις στην αφίσα.

Ολοζώντανοι μουσικοί: Νίκη Εγγλεζάκη, Νίκος Θαλασσινός, Γιάννης Καμπουράκης, Γιάννης Λιναρδάκης, Γιάννης Στάγιας και οι Κατερίνα Καπαρού, Μανώλης Μοσχάκης, Μαρία Σεμερτζάκη.

Μουσική Χορός Βροχή!

 

Παρασκευή 19

Ιανουαρίου

2018

 

Τα Παιχνίδια του Κόσμου στη Φάμπρικα

Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 17:00-20:00, στην εβδομαδιαία συνάντηση - εργαστήριο - παιχνίδι για παιδιά, θα γνωρίσουμε Παιχνίδια του Κόσμου με την υποστήριξη του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Σητείας. Παιδιά μικρά και μεγάλα σας περιμένουμε στη Φάμπρικα.

Είσοδος ελεύθερη.

 

Παρασκευή 01

Δεκεμβρίου

2017

 

Προβολή Προφητερόλ

Αγαπητοί φίλοι,
κατόπιν σοβαρών πιέσεων και επίμονων αιτημάτων, και παρόλο που γνωρίζουμε ότι το θέατρο δεν γίνεται σινεμά, την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου θα γίνει προβολή της θεατρικής παράστασης "Προφητερόλ", στη Φάμπρικα στις 21.00.

 

Παρασκευή 24

Νοεμβρίου

2017

 

Προβολή ταινίας

Στη Φάμπρικα την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017, στις 20.00, θα γίνει προβολή της ταινίας "Μ' αγαπάς;" του Γ. Πανουσόπουλου (1988).

Πληροφορίες για την ταινία μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το μπαρ της Φάμπρικας διαθέτει κρασί και ρακή.

Είσοδος ελεύθερη.

 

Σάββατο 04

Νοεμβρίου

2017

 

Δραστηριότητες στη Φάμπρικα

Αγαπητά μέλη, αγαπητοί φίλοι,

σας ενημερώνουμε για τις τρέχουσες δραστηριότητες στο χώρο της Φάμπρικας:

1. Συνεχίζονται οι μουσικές συναντήσεις σε εβδομαδιαία βάση.

2. Πραγματοποιούνται συναντήσεις και δράσεις με τα παιδιά του χωριού, κάθε Παρασκευή στις 17.00 με την Αθηνά Κουνδουράκη.

3. Μία, δύο ή τρεις συναντήσεις την εβδομάδα για γιόγκα με τη Δέσπω Σγουράκη.

 

 

Κυριακή 17

Σεπτεμβρίου

2017

 

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Προοδευτικού Συλλόγου Μυρσίνης

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου έχει ως εξής:

Πρόεδρος Γιώργης Μετζάκης (Μέτζος)

Αντιπρόεδρος Νίκος Θαλασσινός

Γεν. Γραμματέας Γιάννης Στάγιας

Ειδ. Γραμματέας Μαρία Καμπουράκη

Ταμίας Γιώργος Βασιλειάδης

Μέλος Αντώνης Παπαδάκης

Μέλος Θεοδόσης Γαρεφαλάκης

 

Την ερχόμενη Κυριακή στις 5:30μμ θα συγυρίσουμε τη Φάμπρικα. Θα ακολουθήσει ΔΣ, ανοιχτό όπως πάντα, στο οποίο θα θέσουμε προτεραιότητες σε θέματα θίχτηκαν στο πρώτο ΔΣ. Καλό φθινόπωρο!

 

Παρασκευή

11 Αυγούστου

2017

 

Party Κρητικής Μουσικής

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Μυρσίνης σας προσκαλεί στο Κρητικό Πάρτυ που διοργανώνει την Παρασκευή 11 Αυγούστου στη Φάμπρικα, εντός και εκτός, με το συγκρότημα των Μανώλη Παπαδάκη, Γιάννη Λιναρδάκη, Μανώλη Μοσχάκη.

Τιμή εισόδου 5€.

Σας περιμένουμε!!!

 

Σάββατο

22 Ιουλίου

2017

 

Γενική Συνέλευση και Εκλογές

Αγαπητά μέλη,

την Κυριακή 6 Αυγούστου 2017 και ώρα 17:30 στη Φάμπρικα, θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου. Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης και μέχρι τις 21:00 θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρεστε να είστε υποψήφιοι για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να κοινοποιήσετε την επιθυμία σας στέλνοντας email στο prosym παπάκι prosym.gr ή στο mekiriakaki παπάκι gmail.com ή ενημερώνοντας οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου μέχρι και την προηγούμενη ημέρα της συνέλευσης.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

Δευτέρα 05

Ιουνίου

2017

 

Του Αγίου Πνεύματος στον Άγιο Αντώνιο να βρούμε τη βρύση

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Μυρσίνης καλεί τα μέλη του και τους συγχωριανούς να ανταμώσουνε τη Δευτέρα 05 Ιουνίου 2017, του Αγίου Πνεύματος στον Άγιο Αντώνιο. Ελάτε πρωί, με σκαλίδια, πριόνια, ψαλίδια και πρόχειρα ρούχα, να προσπαθήσουμε να ξεδασώσουμε, να ξεθάψουμε και να αποκαλύψουμε την παλιά βρύση, την "fontana" του Αγίου Αντωνίου. Ο σύλλογος θα αναλάβει το κέρασμα, το μεζέ και τη ρακή...

Σας περιμένουμε.

 

Κυριακή 02

Απριλίου

2017

 

Θεατρική παράσταση από το Γυμνάσιο Τουρλωτής

Το Γυμνάσιο Τουρλωτής για έκτη συνεχόμενη χρονιά θα παρουσιάσει στα βορεινά χωριά τη θεατρική παραγωγή της χρονιάς. Πρόκειται για πέντε δραματοποιημένα διηγήματα του Αλ. Παπαδιαμάντη.

Η παράσταση θα φιλοξενηθεί στη Φάμπρικα την Κυριακή 02 Απριλίου 2017, με εισιτήριο 3€ και θα ξεκινήσει στις 19.30.

 

Παρασκευή 12

Σάββατο 13

Αυγούστου

2016

 

Θέατρο Σκιών στη Φάμπρικα

Ο καραγκιοζοπαίκτης Θεοδόσης Γαρεφαλάκης και η ορχήστρα Μια και Μουζωμένοι παρουσιάζουν την κλασική κωμωδία "Το νησί των κατεργαραίων". Δυο παραστάσεις στη Φάμπρικα του Προοδευτικού Συλλόγου Μυρσίνης για μεγάλους και μικρούς, με πολλά τραγούδια και πολλά γέλια.

Παρασκευή 12 και Σάββατο 13 Αυγούστου 2016, στις 9 το βράδυ. Τιμή εισόδου 4€ - Παιδιά 2€.

 

Τετάρτη

03 Αυγούστου

2016

 

Γενική Συνέλευση

Αγαπητά μέλη,

την Κυριακή 7 Αυγούστου 2016 (6:00 – 8:00μμ) θα πραγματοποιηθεί η τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου, στη Φάμπρικα. Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα πραγματοποιηθείτην Κυριακή 14 Αυγούστου 2016, τις ίδιες ώρες και στον ίδιο χώρο. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

Σάββατο 04

Κυριακή 05

Ιουνίου

2016

 

Περιβαλλοντικές δράσεις στη Μυρσίνη

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Μυρσίνης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, διοργανώνει διήμερο δράσεων στις 04 και 05 Ιουνίου 2016 σχετικό με τα απορρίμματα:

Το Σάββατο 04 Ιουνίου στις 8:30 το πρωί θα καθαρίσουμε τις θέσεις Τσούρλα και Καμπάνα. Κατόπιν θα στήσουμε πινακίδες οδηγιών για τις συγκεκριμένες θέσεις. Θα ακολουθήσει κέρασμα στο καφενείο του Καμπουράκη.

Την Κυριακή 05 Ιουνίου στις 9:30 το πρωί θα διανείμουμε φυλλάδια έξω από το σχολειό. Θα ακολουθήσει καφές και ενημέρωση - συζήτηση.

Όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε στην καθαριότητα του Σαββάτου παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή (για να κανονίσουμε και τα σουβλάκια!!!) στην ηλεκτρονική διεύθυνση prosym@prosym.gr ή στο τηλέφωνο 6974512921.

 

Μεγάλη

Τετάρτη 27

Απριλίου

2016

 

Μουσική βραδιά εκ βαθέων

Η ορχήστρα ποικίλης μουσικής Μια και Μουζωμένοι (Καπαρού Κ., Θαλασσινός Ν., Μακράκης Μ., Μοσχάκης Μ. και Στάγιας Γ.) μαζεύτηκε για άλλη μια φορά και θα παρουσιάσει ένα σύνολο τραγουδιών εκ βαθέων. Σας περιμένουμε τη Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου 2016 στη Φάμπρικα του Προοδευτικού Συλλόγου Μυρσίνης στις 21.00 το βράδυ. Είσοδος 4€ με ποτό.

 

Κυριακή 24

Απριλίου

2016

 

Προβολή ταινίας

Στη Φάμπρικα του Προοδευτικού Συλλόγου Μυρσίνης θα προβληθεί την Κυριακή των Βαΐων 24 Απριλίου 2016 η ταινία "Τα μυαλά που κουβαλάς". Η ταινία είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και η προβολή θα ξεκινήσει περίπου στις 20.00.

 

Σάββατο 16

Απριλίου

2016

 

Θεατρική παράσταση από το Γυμνάσιο Τουρλωτής

Το Γυμνάσιο Τουρλωτής για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά θα παρουσιάσει στα βορεινά χωριά τη θεατρική παραγωγή της χρονιάς. Πρόκειται για το έργο "Η κόρη του ληστή" μία θεατρική διασκευή του ομώνυμου βιβλίου της Άστριντ Λίντγκρεν, της δημιουργού της Πίπης Φακιδομύτης. Η παράσταση θα φιλοξενηθεί στη Φάμπρικα το Σάββατο 16 Απριλίου 2016, με εισιτήριο 3€ και θα ξεκινήσει στις 20.00.

 

Παρασκευή 15

Απριλίου

2016

 

Αλλαγή ώρας στο μάθημα χορού

Από την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 το μάθημα χορού μεταφέρεται από τις 17:00-18:00 στις 19:00-20:00. Η Φάμπρικα θα είναι ανοιχτή για τα παιδιά από τις 18:30. Ελάτε να χορέψουμε!

 

Δευτέρα 14

Μαρτίου

2016

 

Καθαρά Δευτέρα στη Μυρσίνη

Την Καθαρά Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016, θα αποχαιρετήσουμε τις Απόκριες και θα υποδεχτούμε τη Σαρακοστή σε μια ημερήσια γιορτή -η οποία αναλόγως καιρού θα λάβει χώρα μέσα ή και όξω και πέριξ- στη Φάμπρικα του Προοδευτικού Συλλόγου Μυρσίνης. Η μάζωξη θα περιλαμβάνει τα περσινά, τα προπέρσινα, ίσως κάτι παρά πάνω και ...ό,τι βρέξει, βρέξει δε βρέξει, ας κατεβάσει.

Σας περιμένουμε!

 

Παρασκευή 11

Μαρτίου

2016

 

Αποκριάτικο πάρτυ στο μάθημα χορού

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016 στη Φάμπρικα από τις 17:00 και μετά, αντί για το καθιερωμένο μάθημα παραδοσιακών χορών, θα πραγματοποιηθεί αποκριάτικο πάρτυ για μικρούς και μεγάλους. Ελάτε να χορέψουμε!

 

2015

 

ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2015

Δείτε εδώ...

 

2014

 

ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2014

Δείτε εδώ...

 

2013

 

ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2013

Δείτε εδώ...

 

2012

 

ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2012

Δείτε εδώ...

 

2011

 

ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2011

Δείτε εδώ...

 

 

 

Η ΜΥΡΣΙΝΗ

 

Ο Καιρός στη Μυρσίνη

 

Χρήσιμα Τηλέφωνα - Συνδέσεις

Συγκοινωνίες - Δρομολόγια

Προτεινόμενες Εκδρομές